GiveAway EdY : still beauty
COMPETITION WOKKK. !

hello alls, ! haii. Ok , fine, hari nih Dila update Blog yang ke-2. alaaa. baru dua. *mentang-mentang project aku dah nak siap, aku boleh relex-relex. Kalau tak. macam tak nak frust menonggeng ! xD.

Hey dear all bloggers. Nak masuk competiton tak ? jum jum jum. Alaaa, jum laa. HAHA. *k, tak paksa pun. :)

Dila pun not sure sangat competition apa kan. Tapi, kita tryy jep la an. OK first sekali

Langkah yang pertama : Letak banner ini di blog anda yang omel molek tuh :)




Langkah yang kedua : Letak kedua-dua link tersebut



DONE !

Langkah yang ketiga : Tag kepada rakan blogger anda :)




Langkah keempat : Tinggalkan entri kita blog tersebut


OK done punn :DDD




3 comments:

  1. thanks sudi join giveaway ni...selamat berpuasa & good luck yer...:)

    ReplyDelete
  2. ouh, welcome :) Selamat berpuasa dalam bulan yang penuh keberkatan :)

    ReplyDelete

> Blablaling here <