PUASA vs EXAM vs RAYA

lalala, PUASA vs EXAM vs RAYA , mana yang korang akan pilih. eleh. mesti raya kan kan kan ? hik hik. Puasa tak habis lagi nak raya pulee ;p . Siapa jhe kat sini yang pilih exam ? *sila angkat muka then pergi masuk dewan sekarang juge ;p kuang kuang ;p. Rasanya, tade sape kott yang nak pergi exam ! hik hik. give me ten leww ! *excited tahap dewa jhe*

well, makin nak exam, rasa makin macam happy jhe ! *whathecrazyiam* senyum jhe la kot , cara terbak.hee~~

Dengar cite esok itee exam. ! *buat macam tak taujhe* hee~ n yang paliing penting, esok trial PMR n SPM yepp ? wuuu. GOOD LUCK korang !. saat saat genting macam nie, semua buat pun macam tak kena. APTB *ape phunn tak boley* haha :p

btw. Dila pernah rasa saat saat nak trial. ngrrr. scary kot :) tapi kan kan kan. jangan scary sangat. nnt tangan kaki mata lidah telinga dan segala anggota badan kelu tak terkata tak tergerak. kan susah kan ? so its better, before masuk dewan keramat tuh, relax kan diri. kalau boleh jangan discuss ape-2 pun dengan kawan. nnt mu lagi gelabah laaa weyhh. serius. Dila buat macam tuh jhe waktu exam trial. memang berdebar tahap nak tecabut lerr jantung. Tapi what tuh say, kita dah baca buku kan ? dah habis pulas jawab soalan-soalan lepas kan ? so, be calm jhe k ?

Siapa kata exam trial tak penting ? K, jangan buat betul-2 . *kalau nak rasa menyesal laa ;p. Penting ghile exam trial. tuh leww penentu segala haluan kehidupan. Even korang tak nak masuk asrama kan kan *mcm dila* but still kena buat betul-2. Maybe, sekarang, korang tak rasa lagi kepentingan PMR. Tapi, bila naik form 4 nnt, hah ! rasakan bertapa pentingnya nak amik PMR. coz, PMR penentu korang nak masuk kelas yang mana. Sains stream or whtever laa.

Tape, yang penting we do the best. *cewaahhh. esok kan kan kan. itee pun exam juge tauu. Ujian 2. walooo. okeh :)

Bila dikaji semula,tawakali is much more better important leww dari segalanya. Psttt, tapi kene usaha juge ;p. mana ada rezeki datang bergolek. free-free jhe nak. ;p. durian yang baik pun kena berkampung tunggu dekat dusun tau ! ni ape tah lagi nak result bagus. =='

Anywere, jangan terlalu emosi sangat leww. ;p.

ite happy happy gitu.
bak kate amir raja lawak IMHAPPY.

eeeww ihatethat . hee.xD
MUCH MORE LOVE
dila latiff

No comments:

Post a Comment

> Blablaling here <