SELAMAT HARI RAYA AIDILIFITRI



SELAMAT HARI RAYA

Assalamualaikum, hai, hello, peace , wassup !
K. chop ! dengar tak lagu raya ? mesti lagi feeling nak raya . kan kan kan ? haha. annoyed.
hee, first, rindu tak dkt blog nih ? haha. ok,fine, memang nak minta pelempang. *dush-dush-dush*
takda, gurau jeh ok ;). Kan nak raya nih, happy-happy la ! Senyum, ketawa. tapi jangan lebih-lebih. Kalau tak comferm macam orang Ghile. :p Anywere, rindu gila dekat blog, rasanya dah lama tak update. Almaklumlah, lately exam fever. phuii. Bila exam jhe, tutup segala FB,Blog,Twitter,Formspring. *budjet nak study* last minute. hehe.

So, hows all your preparations ? hah, mesti hebat-hebat belaka. ;p. see, Dila simple jhe, cukup la sekadar 10 pasang baju dan 10 pasang kasut. biar kasi matching gitu. haha. takda. joke jhe. :D *ayat gedix*


Pstt, nak promote kejap. Hah ! Kalau korang nak beli baju raya kan kan kan ? pergi dekat Kota Tinggi. Ada satu butik nie, nama Chenta. k, fine, baju kurung moden lawa giloss. xD. So, serius rambang mata. hee~ perempuan almaklumla. >.< tak sah kalau tak beli,

Then, kalau kasut-kasut tuh kan, Jusco bukit Indah. there`s sangat nice ghile. Especially, flat shoes. gile cantik. xD

Hah, aksesori aksesori, something like gelang , cincin, brroch. k, dekat angsana. I tak berapa nak ingat nama kedai tuh, but serius cool. xD


k,fine. cukup-cukup, malas nak upload lagi.

Cop ! ada bakat kan jd promoter > haha. Sila ketawa berdekah-dekah. xD
Raya ni cukup meriah, haha. bukan meriah pasal barang baru. tak kesah pun dengan barang baru. eh, ada la kesah sikitsikit. hehe. Yang paling meriah sebab, raya ni. raya ni. raya nih. erk. raya ni kannn.. kita kan.. haha. k, nnt la tgk gambar. meriah gitu.
*psstt, belum habis puasa dah cakap raya*


eh, ok, cukup-cukup. Actually, just nak buat ucapan saja.
Ok first,*pssst, fisrt ke? mcm dah lebih dar second*

Dila nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Dila nak minta maaf dekat semua kawan.
Sama ada yang rapat or tak.
Kepada kawan kawan blog, myspace, FB, Dila nak minta maaf kalau ada buat salah.
Mana yang terasa dekat status Dila, terkecil hati. or what ever la kan. haha
Almaklumlah, kita semua insan biasa.

So, mesti semua tak sabar nak rayakan ? cewaah.
Puasa tak ? Tak cukup tak boleh raya.
haha. Takda, joke.


PSTTT, for ex-3RK n GKK.


sorry,nak tulis n letak gambar sorang-sorang, memang mengambil masa. ekekee. xD

Ok, kita nak cakap, yang kita rindu gila dekat korang semua dah divorce.
eh, eh, ! bukan divorce apa tau. means, kelas dah tak sama. sekolah ? lagi la dah tak sama.

So, apa plan korang, Dila memang nak sangat jumpe. outing, reunion dan segala bagai the whole day dengan korang. eceh. kira dating beramai la kan. xD

Anywere, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,
kita nak minta maaf kalau ada buat salah dengan korang.
Raya ni, jum la datang rumah ke rumah.
Marhaban terus. or meraban beramai-ramai?
syok kan ?
haha.
then, makan-makan. tu yang paling penting kan ?
eh, tu tak penting.
mestiduit raya kan ?
ahaks. ;p
dah tua kot kita semua nih. haha.
takda.

Ok la,ucapan panjang berjeler. kalah PM. *eeeyakks*
DILA LATIFF

No comments:

Post a Comment

> Blablaling here <