Tau tak ? tau ? tak ? tau ?

hai all readers, sihat ? demam ? hee. same leww ite. haha. xD

eh eh eh, umum dah tau kan?, alaaaaa. tau tak ?
alaaa, yang tuh,
tau tak ?
ish takkan tak tau .
alaaa. yang tuuu.
Korang tau tak ?
grr, tau ke tak ?
tau ?
alaaa,
yang ituu..

Haha. tak da, saja jhe Dila nak gedik . persoalan memang nak minta penyepak kan ? :)
Alaaa ! yang tu, yang exam dah habis. Haha. Syok rasa ? Lapang rasa ? Tenang rasa ? Cool rasa ? dan segala rasa ada. Well, memang dah menjadi adat istiadat dan kebiasaan bagi setiap pelajar kot.

Nak exam jhe, buka buku. pergh, buku macam tak nak setebal kamus dewan edisi ketiga pulak kan ? haha. Lagi-lagi paper bio. Ha ha ha ! results ? belum dapat tau lagi. ==. Paper biology, physics, acct, chemist. Memang serius susah kot, tapi, jangan cakap susah laa, kang betul-betul susah. Biar susah sekarang, jangan susah time SPm nnt. ha! amik kau time tuh. k, fine, ade lagi setahun untuk SPM. oh Form 4 berlalu macam kilat betul. pejam celik pejam celik dah nak Form 5. eh cop ! Dila macam excited la pulak nak naik form 5. lololooxD

K, alaaa ! korang tau tak ? tau ? tak ? tak ? tau ? haha ! ayat memang macam tadika. xD. biasa la, lagi berapa hari jhe sekolah nih, forthesure, tak akan ramai yang hadir kesekolah. Lagi best terus cuti awal seminggu. Alasan ? sesese
ssekolah tuh kan ayah aku punya. haha. xD kiddin jhe k ? Alaaa, tak kan korang tak tau ? Alasan yang biasa ada, mim alip las las. apa tuh ? alaa, tak kan tak tau ? tau ? hee ~

So, siapa yang datang sekolah dalam minggu ni,boleh la dikatakan rajin. pftt. macam puji diri sendiri. xD. Datang sekolah, macam biasa, cerita cerita raya. Alaa, cerita cerita pasal nak raya. Tau ? tau tak ? tau kan ? haha.

Eh, dah beli baju raya? Berapa pasang? Warna apa? Beli dekat mana? Berapa eak harga ? eh. kasut ? jenama apa ? high heels? flat ? Sandal ? Handbag? eh, dekat gucci murah-murah tau. ada sale. Eh, kita beli 4 handbag !. Shawl, ? kita beli ikut warna baju raya. Shawl pashmina ada yang baru tau ! awak tau ? Cantik. Eh, ada aksesori baru tau dekat Mego, gelang dia, cantik ghile kott. warna oren pink, hijau kuning. Sweet gitu. Eh, lagi satu, ada jual cincin yang comel ghile dekat Mego. Rugi tak beli. Eh, awak tau ? Tahun nih, baju kita sama dengan BF kita. Sweet tak ?

Haha, itu la, contoh perbualan dan pertanyaan yang sering serta selalu berlaku. Lagi-lagi perempuan. But, me n my lovely Hanis, kita nih, macam takda perasaan raya kan dear ? hah. whatever, seram nak tunggu result exam 2 nih dherr. Harap yang terbaik. Amin.

Korang tau tak ? tak ? tau ? tak ? tau? tak ? tau ke tidak ? tak ? tau ?

haha, ayat lagi nak gedik.haha. itee gurau jhe tau. ;p

Baca status, semua semangat ghile nak raya.Selamat hari raya, maaf zahir batin. Salam aidil fitri. Tag-tag gambar masjid la,sebagai ganti kad ucapan. fuhh, FB wa penuh notification. xD. anywere, bagus la kan, ada leww semanag raya nye tuh. ;p

Mercun ? pergh, memang dah meletup-letup dah dari tadi. Ni nasib baik dekat bandar, kalau dekat area kampung, sure ada mercun buluh meriam dan yang seangkatan dengannya. well, aku tengah terawih terkojot ghile kot bila dengan bunyi mercun. pergh, budak-budak nih,bakar mercun dalam botol agaknya, bunyi macam bom atom. *psst, nampak beno nipunya. bom atom ? mcm pernah dengar jhe ;p

Makin nak raya, surau masjid makin sikit puratanya, Almaklumlah, Kuih raya mak Jemah belum siap lagi.;p Banyak lagi tempahan. Eh, tempahan baju berlambak lagi nih. Tak sempat la nnt. haha. biasa la tuh. Busy la katakan.

Lampu leko ? Korang pasang ? apa tuh ? Alaa, tak kan tak tau ? tau tak ? tak ? tau ? Korang mesti lagi tau kan ? Dila tak berapa familiar sangat denagn lampu lampu leko la apa nth lagi namanya. Macam meriah jhe kan ? best ghile kot siapa yang ada kampung. Kesian itee, tak ada kampung. Pinjam kampung korang boleh ? haha. kiddin.

Kampung oh kampung, mesti best kan ? Orang semua raya dekat Kampung. pftt, Dila pun, tapi, kampung area bandar dherr, tak meriah ar ? Well, umum kot, tau tak ? ala, yang pasal tuh. tau ? tak ? alaa, yang pasal nak balik kampung yang mana satu. haha. ! well, memang best kan ? gaduh-gaduh comel gituh. ;p

Dekat kampung? korang mesti meriah ghile kan ? Time tuh, cot cet dengan sepupu. pergh, share-share cerita, gossip, cerita pasal sekolah, pasal pkawa makwa. alaa. tak kan tak tau ;p. haha. kiddin. Time tuh, memnag tidurnya? haish, takpayah cakap la. Time nak qiam, payah nak bukka mata, tapi time nak cot cet, sebulat bulat tidak matanya. hehe. tau ? xD

well, ok la, need to continue my physics. oh physics. koje koje umah. nak siap cepat. nnt raya, boleh holidays habisan, tenang kan kepala. haha. raya tapi holidays ? sama jhe leer. xD.

anywere, before Dila habiskan aktiviti menaip ini, dengan kesempatan nih, nak cakap sikit ler, hee. nak wish kejap.


ikhlas from Dila Latiff ;)

No comments:

Post a Comment

> Blablaling here <