SCHOOL HOLIDAY [s]



Senyum itu satu sedekah :). haha. Ok, tiba tiba jeh. -____-
Apa khabar semua rakan blog ? Ok. harap korang semua sihat. and dila minta maaf kepada FB-rians dan geng-geng blogger di FB kerana tidak berkesempatan untuk bersosial dengan kalian. Apa apa tinggalkan jejak tapak kaki anda di Chatbox. hewwheww, haha

Kita baru balik shopping. Ok, awsome. ekekee. STOP HERE

eheehmm eheemm.
*sambil buat muka comel*
*kontrol suara dengan ayu*
heeewwwwww. ok, sila muntah.

Baiklah, tajuk yang hangat, tapi tak berapa nak hangat kita pada hari ini ialah SCHOOL HOLIDAY [s]. Mungkin orang kata aku dah terlambat untuk mengatakan SCHOOL HOLIDAY [s]. Tapi, aku rasa tak terlambat lagi. Sebab hari ini masih SCHOOL HOLIDAY [s] , esok masih SCHOOL HOLIDAY [s] , lusa juga masih SCHOOL HOLIDAY [s] tulat juga masih SCHOOL HOLIDAY [s] . hah ! Tak terlambat lagi kan ? Well. SCHOOL HOLIDAY [s] masih banyakSss. hah. see, banyakSss

Ok, nama pun SCHOOL HOLIDAY [s] atau dalam melayunya SEKOLAH CUTI ? erk. sekolah yang cuti atau pelajar yang cuti ni ? Hah, itulah perbezaan antara melayu dan inggeris :)

Baiklah, nama pun
SCHOOL HOLIDAY [s] , aku pasti, sepasti pastinya bahawa semua pelajar cuti dari sebarang aktiviti yang mereka kerap/sering /habi yang dilakukan di sekolah.

Cuti daripada bangun seawal pagi ke sekolah
Cuti daripada pakai uniform sekolah
Cuti daripada bawa beg berat ke sekolah
Cuti daripada member salam kepada cikgu
Cuti daripada gaduh gaduh dengan kawan
Cuti daripada lupa bawa buku
Cuti daripada sering ke tandas sekolah
Cuti daripada sering ke koperasi sekolah
Cuti daripada sebarang kerja sekolah
Cuti daripada sebarang denda
Cuti daripada sebarang bebelan
Cuti daripada sering ke kantin sekolah
Cuti daripada beratur diperhimpunan sekolah
Cuti daripada pegang pensil
Cuti daripada baca buku sekolah
Cuti daripada berjalan keliling sekolah
Cuti daripada ponteng sekolah
Cuti daripada berjalan kaki pulang
Cuti daripada peperiksaan sekolah
Cuti daripada stay up malam malam

ada 20 cuti daripada. So, korang semua di sana, tak payah nak tipu la kan, dila pun seorang pelajar yang bakal menjadi senior di sekolah. Heww heeeww. itee sukee . haha.haha. ha.ha.ha. Ok, dila merapu.
Tapi, itu lah kenyataannya. kita cuti dari segala galanya di sekolah. Tapi, tapi, jiwa pelajar yang mengalir dalam darah ni begitu rindu untuk sekolah. Ye taakk ? KAN ?

Please cakap yang korang semua rindu sekolah setelah hampir sebulan kita cuti dan ada lagi bulan 12 yang lama untuk tunggu cuti habis. What korang masih nak tipu yang korang tak rindu sekolah . Ok finee !


Rindu daripada bangun seawal pagi ke sekolah
Rindu daripada pakai uniform sekolah
Rindu daripada bawa beg berat ke sekolah
Rindu daripada member salam kepada cikgu
Rindu daripada gaduh gaduh dengan kawan
Rindu daripada lupa bawa buku
Rindu daripada sering ke tandas sekolah
Rindu daripada sering ke koperasi sekolah
Rindu daripada sebarang kerja sekolah
Rindudaripada sebarang denda
Rindu daripada sebarang bebelan
Rindu daripada sering ke kantin sekolah
Rindu daripada beratur diperhimpunan sekolah
Rindu daripada pegang pensil
Rindu daripada baca buku sekolah
Rindu daripada berjalan keliling sekolah
Rindu daripada kena denda
Rindu daripada berjalan kaki pulang
Rindu daripada peperiksaan sekolah
Rindu daripada stay up malam malam


Lumrahh, bila depan mata memang tak suka. bila dah takda, semua yang kita cuti tu kita rindu. yedokk ?

ahhh, dila mmg rindu sekolah. please. cepat. tak kira la. memang rindu. Lagi lagi dengan cikgu Siow yang sangat baik. Puan Chan yang sangat spontan. dan segala-galanya.
Ok, dah. nk kena tidur cepat. esok nk pergi perancis. dan bertemu cint disana. Ok.
#merefekk sudee

Awww. contest lagi la ! *muah Muahh*


Holla hollaaa !
ok, masuk hari ni, dah 2 contest Dila dapat.
WhatTheSweet la kan. hikhikk.
But, ni just saja-saja je.
well, this was my second contest laa..
Almaklumlah,cuti sekolah, so. .. ada la SKIT masa nak berblogging bagai.

BLOG SIMPLE BUT AWSOME

ok, nama pun awsome kan ?
se-awsome
THE PUBLISHER

sape yang tak join. mmg R.U.G.I

yela, kita tak perlu nak bayar segala bagai semua kan ?

And, yang memberi attraction yang kuat bila Dila terbaca pasal entry ini ialahhh.

JENG
JENG
JENG


about the prizess

nama pun awsome right ?
Prizes pun awsome awsome belaka.

memang itee cair+melting gitu.
heheh.

ok. nak tau lebih lanjut ?

meh sinii.

KLIK


*nak tag, ramai sgt. but i will publish this to

>>>> We`re Blogger
d FB
>>>> Diari Sahabat Blogger d FB


CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA




Holla holla semuaaa !
Ok,siapa tak mandi lagi?
eeeuu. ;p xD
Ok, bangun pagi-pagi dila check la follower di blogger.
Almaklumlah, cuti sekolah. jadi comment situ sini sinun pun berlambak.
Afe pun enjoy !

Ok, lepas sarapan segala bagai...
BLOGWALKING TIME
then, terjumpa la satu contest di blog sweet ni.



cantikkan banner yg dibuat oleh shaza

well, nama pun contest kan ? Sure la ada syarat-syarat.




Rakan bloggers

Hidayah

dik Hawa

Ichot

nadiah

atikah

haahh, ramai lagi, siapa yang tak ditag tak moh sedih2 k ? nnt dila rep chat :)
*this was my first time join the contest.
k, dadaaaa

FreeBies Background


Holla holla uoalls.
Waaa, miss me ?
Ok, I miss u all too.

Ok, actually today i have a lot to post.
but, first of all, im gonna share some
Cute background.
Ok, mybe some of bloggers busy planning to renovate your blogs right ?
So, here, i`m gonna suggest you the
Cute background k ?
errk. but i think this is most suit for ladies :)
heee

ok, lets scroll down
.
.
.
.
.







vintage style


one of my favvy

serius, this was cute

soft design

your blog will look more fantasy

Girly

Childish, cutest

So, guys siapa yang nak guna, sila bayar RM10. Ekekee. Nope la, nama pun freebies right ? Ok, just
CLIK RIGHT at the picture >>> SAVE AS
DASHBOARD >>> DESIGN >>>TEMPLATE DESIGNER>>>BACKGROUND>>>CHOOSE FILE

Hyee, this credit for the cute girl, I don’t know your name. So, enjoy it. Wanna more ? just GOSSIP J