TAK ADA TAJUK (^_^)

Bismillahhirahman ni rahim, dengan nama Allah yang maha pemurah, lagi maha penyayang.


Assalamualaikum, hey, ni blog pertama saya ke ? ouh. no. tidak sama sekali , malas nak megulas kesah yang lepas.abaikan = ='


Menaip blog dengan hati yang sedih, tak terkata, sambil menuggu si AIMAN RAMLY , mata masih terkebil kebil di hadapan laptop. Tapi, tak terniat lagi dihati untuk tidur. wahai Aiman , sila la cepat, penat menati abang tiriku ini.


Mood hari ini, rindu nak pergi sekolah. Hari Jumaat la favourite aku untuk pergi ke sekolah, tapi hari ni, hurmm. sebab ? hah ade la sebab sebabnya. HAHA


cerita pasal sekolah, haha. sekarang tengah hangat cerita pasal result MID YEAR EXAM. waaaaah. terbaik la semuanya kan ? HAHA. sebelum exam stress. mana taknya, baca buku macam tak nak bergunung kan ? haha, dah la mata nih straight baca buku + tidur lambat . Memangla otak tak segar nak jawab. esoknya, tengok kertas pun macam samar-samar jeh xD


dah dah. first blog tak boleh celoteh bebanyak haha.


k  laa, 


fullwithlove
DILA