GiveAway EdY : still beauty
COMPETITION WOKKK. !

hello alls, ! haii. Ok , fine, hari nih Dila update Blog yang ke-2. alaaa. baru dua. *mentang-mentang project aku dah nak siap, aku boleh relex-relex. Kalau tak. macam tak nak frust menonggeng ! xD.

Hey dear all bloggers. Nak masuk competiton tak ? jum jum jum. Alaaa, jum laa. HAHA. *k, tak paksa pun. :)

Dila pun not sure sangat competition apa kan. Tapi, kita tryy jep la an. OK first sekali

Langkah yang pertama : Letak banner ini di blog anda yang omel molek tuh :)




Langkah yang kedua : Letak kedua-dua link tersebut



DONE !

Langkah yang ketiga : Tag kepada rakan blogger anda :)




Langkah keempat : Tinggalkan entri kita blog tersebut


OK done punn :DDD




FRIENDSHIP ?

Assalamualikum to all bloggers.

Kawan, sahabat, rakan, merupakan satu ungkapan yang sudah menjadi kebiasaan. Ada yang kata, kawan itu pengubat duka tatkala sedih, penghibur hati tatkala lara. Tapi, setiakah setiap kawan kita?

Sanggup ke susah senang bersama ?
Gembira tatkala senang
Tinggal tatkala susah.
Inikah kawan ?
Yang penuh dengan janji "BEST FRIEND FOREVER"


Begitu mudah untuk mengungkap,
tapi sukar untuk menunaikan.
begitu mudah berjanji manis,
tapi sukar untuk dikotakan.

Cukuplah dengan alasan yang diberi,
Cukuplah dengan dalih yang kau ungkap.

Sahabat sejati,
sentiasa mambantu rakannya tatkala susah,
bukan hanya dikala senang.

Memang hidup tiada yang senang semuanya,
tiada kerja yang mudah segalanya,
Mengapa tidak kau membantu?
Kau hanya fikir tentang diri kau ?
Padahal, kerja bersama,
kau beri kepada sahabat kau.

Sepatah pun tiada kata keluh,
tapi,
mengertilah dikau.
bertapa penat, peritnya
sahabatmu ini.

Click here and follow PICTURES AND QUOTES!Click here to follow EXTREMELY BEAUTIFUL!