OUH HELLSTEEL

holaa holaaa hoiiihh.

first of all, Dila nak mintaa maaf laa, sebab terlalu happy dan ceria. Ada juga org yang cemburu. manusia ouh manusia. well, aku ni kan, happy memanjang. So, tak kisah laaa. Yang penting kita takada kutuk2 orang right ? ecewaah. panjang kot muqaddimah . xD. Annywere, entr kali ni, just nak say something.


BACK TO HELLSTEEL

Tagline nih, bukan I yang suka suka bagi oke ? My friend yg bg. Anywere, Kiteorang kan BF gilaa kan. *toiitoii* so, we decided that our time same like the hellsteel. even, aku tak masuk hostel pun.. *dushdush*. terjebak jugak laa kann bila buat decision macam nih. same jhee kot kena train. Tapi, aku bangga la kan, sebab aku heavensteel kott. Kau ada ? hahha. xD. But, thanks to my friend la kan,, yang suruh buat kojee gilaa nihh. yang suruh aku jadual segala bagai. n buat hidup aku mmg same mcm dekat hostel. But. yang pasi. makanan aku sedap2 kott. ekeekee.

Bila aku dah terjebak dalam heavensteel nih, aku rasa sangat beruntung la kan. Ye laa, nampak la jugak study aku tuh, even tak berapa nak nampak sgt kepandaiannye. Insyaallah, orang berjaya bukan terus ada dekat atas puncak kan ? haha . Kena pikul bag yang berat yang penuh dengan keprluan nak naik atas bukit. *ok, ayat* hehe

Sorry la dear, I ada dekat heavensteel. teman la jugak kan. lebih kurang sama equal like hellsteel juga kan? Masa nak mesej2 or nak chattin2 memang takada la kan. betul. tapi, bagus jugak laaa. Aku pun dah private segala bagai dekat FB tuh. Tapi, inbox aku still penuh. Bukan aku nak cakap aku ramai peminat, takde nye la peminat peminat nih. cuma aku tak nak terjebak + ketagih dengan FB. Korang tau tak yang FB nih macam dadah.? So, better korang buat heavensteel *bg siapa yang duduk rumah la kan* ekeekee

So, motif dan tukuan utama aku n my bestfriend adalah untuk mencapai satu matlamat jhe la kann. *takat nih, baru satu matlamat laa* haha.

iaitu, kita orag nak kejar our cita2 laa.. OFCOZ. tuh memang sangat utama. so, ada la juga daya saing aku nak kejar markah yang tinggi. ;p /*puihh. ayatt* . Yang penting hati ikhlas la kan, nak berjaya.

Ok laa, im back toooooooooo my lovely heavensteel. WELCOME DEAR



p/s : juat nak bgtau. sila clik shoutbox di sebelah kanan for open n close.
n sorry ye siapa yg tak semoat nak layann tuhh, hehhe