Assalamualaikum. and happy come back to school. Rasanya, masih tak terlambat lagi kan nak cakap selamat pulang ke sekolahhhh. CUUTIIIEEE sudah habis. dah dah dah jangan nak berangan yang entah ape ape. SPM lagi 4 bulan. Boleh kira celah gigi je. tido makan tido baca buku. berangan . tup tup esok dah SPM. haah. *terkojot boboi*. Ishhh, aku tak faham dan tak tau mcm mne budak2 SPM boleh huptodate blog mereka hampir setiap hari. kalian begitu tegar. well well well. masa macam kereta formula 1. takde friction betul. rasa macam baru semalam aku masuk tadika. haha. *nampak tak tipunya?*. ok tak kelakar. Lately, selalu busy. busy ape ? hah. macam macam. sampai nak pergi tuition pun busy. what the -....-. minggu ni exam dekat tuition. nak kate tak ready dah ready. nak katre dah ready takut. LOL. and the big problem. aku rasa aku tak sempat nak jwb exam minggu ni. Asal nak pergi tuition, atok sakit. asal nak pergi tuition, kena balik KL. asal nak pergi tuition, family semua busy. Dugaan. agak-agak ape la cikgu pikir pasal aku ? hahh, what ever. K.byeee. SPM 4months. and tipu ah ckp tak takut. entry ni mmg bosan dan bosan dan bosan tahap 10 kuasa 2. lallubay.

No comments:

Post a Comment

> Blablaling here <