I AM HAPPY


Bismillah and Assalamualaikum, WASSUP allsss yawww. muaahhhaaahh

Dila, Dila Dila, stop act like a child , Today i am being crazy with Han is and Harry. Three of us like a crazy persons who laugh non stop ! This all starting from Harry, the most guys that really weird ! He is being like a nice beautiful and honest GIRL, repeated GIRL GIRL GIRL. I am sure, you all know what I meant , right ?

okeh, please stop talking about this, cause it will make me laugh laugh and laugh continuously.

And the most important thing that i gonna share is = I am in fever ! yeah ! I love it you know !


hey my MR Elmo . thank you so much for making me smile . love you. HAHA

I`m gonna off from the laptop after my brother`s wedding. YEAH ! please, i am really hope, GET OUT FROM THIS LAPTOP. just make me addicted with you la ! I have my own new lover. add-math (*.*)

please, pray for me to Out from being addicted to my laptop.
hello ! we are divorced k ? grr


Ya Allah, please remind me when I am starting forget about you, cause , i will never stop thinking and put You . FIRST in my life,


FOR YOU !

please, don't bother me . I am not interested with you anymore. I m not hate you, but, you make me like a ball that can easily play by the cheers Children. Stop acting being good in front me
i just can accept you as a friend. please, understand what i meant.grr.
sigh =='
pst * ouh yea ! dude ! I have know everything. so , no need to explain anymore =='
happy with your lying.
I m never and ever feel dissapointed.
or regret
cause i know, i have Allah that always being care with me and all of we
i hope that , you will be happy what ever with you do
THANK




LASTLY.

I LOVE TODAY

HAPPY and JOY with Hanis n HArry
BEST FrIEND


ouh. yeah ! for AIMAN ,sorry bro ! lately, i am busying preparing my brother`s weeding . by the way, i will help you for the new edit on your blog k ?


DILA
SUNBURN




Hye all my dear and lovely readers,

ouhmegeiii. Ya Allah. Dah tak tau nak cakap apa. HAHA. tapi aku tak kira, nak jugak cakap la weyh. hehe. Sukan ouh sukan. my favourite tuh ! terbaik laa ! sukan + larian satu Malaysia + Tarian satu Malaysia. hah ! hebat tak ? hebat kan ? kan ? kan ? HAHA.

dah nama pun sukan kan, hurm pepaham sendiri ler. panas+belengas. HAHA. *ketawa dah mcm org gila.

paling best semua pelajar wajib buat tarian 1 malaysia. WAJIB yee. WAJIB. nak elak ? HAHA. harapan la weyh.. latihan mcm biasa la, dr pkul 7.30 smpai la pkul 10.30. ==' hebat tak ? hebat tak ? HAHA. gelaaaaaa. grrr.

mentari jingga memang menyinari seperti cahaya emas berkilauan. sehinggan .... sunburn. BURN BURN kulit ku. ==' dush dush. merah wokk. fuhh, rasa macam lebih baik hitam berbelak dr merah beb ! perg, merah mcm tak nak nmpk blusher gileee. ishh. sabar jehh laa.

Padan muka dila, bukan nak pkai sunblock. ! HAHA. sy steady jehh. tak mcm wan, nak sunblock la ape la. kite org yg perempuan. cool habis. tapi dalam hati. membara bara jeh panasnya. xD

DANCE DANCE DANCE.
tgk jeh la nnt jd mcm mne yeek ? Sabtu ajeh lagi. skit jeh lagi. kejap jeh lagi. ==' dah tak tahan dah. muka naik merah . grrr. please, jgn merah lagi. ok ? looolooolooo.



IMY
DILA LATIFF

I think I am going to crazy =='

*sila telengkan kepala. macehh <3
NEW EDIT

hello all readers and my all dears,ow`s my new design ? i think , that`s look terrible. eeeew.Am i care ? hee ~~ kiddin. Okla, first of all, i don't know an don't have a idea what am i going to do.



baiklah, teruskan saja agenda kita, iaitu, HARI TERBUKA, or OPEN DAY

hah ! pagi-pagi lagi dah bangun ! semangat tak ? semangat ! hee ~

dipendekkan cerita !




ALHAMDULILAH


tapi, tapi, tapi,

i need to work more hard on my Physics, oh Physics, please, be good to me oke ? I am really want to be your lover. so please be my lover to ! so that, our love will be more firm. Grr.

okeh i am going to crazy when talking about Physics

anywhere, after this, i will rarely online Facebook, Blogging. arggh. sad.
Tomorrow, school, mybe a little bit bored. But please be smile ok Dila ? love u la







With full of love
Dila Latiff
HARI HARI SAYA ANGKAT BERAT

Hai and Assalamualaikum, (^_^) .
Hari-hari saya angkat berat. Hebatkan saya ? haha *perasan sendiri. Eh, tapi betul la ! tak tipu, tak tipu, nak bukti ? boleh sahaja. :D



kawan-kawan, tak rasa ke yang korang bawa buku yang sangat banyak ke sekolah ? Tak pelik ke ? Kalau mengikut jadual yang diberikan cikgu, fuhh . ! buku dalam rak tu, boleh tinggal dalam 3 atau 4 buah buku sahaja. Memang terbaik la ! Tapi, yang Dila pelik yang amat, kebanyakkan pelajar, sempoi sahaja datang sekolah ! HAHA. Tabik la juga, sebab korang berani tak bawa buku. ! xD

Jadi, memang terang lagi bersuluh ! Jadual amat membebankan. Hari-hari boleh bina badan. Mana taknya, berat bag boleh dianggarkan seperti sekampit beras 5 KG ! hebat tak ? tuh belum balik sekolah dengan keadaan yang berjalan kaki selama 2.5 KM (^_^) Jadual pembelajaran hari ni, sangat padat ? nak tau ke subjek apa ? tak perlu la, cukup la sekadar Dila dan Allah sahaja yang tahu. HEHE. Jalan pikul bag pun dah terhuyung hayang.


Boleh kurus la kalau macam nih setahun (^_^)

Jum baca cara nak elakkan bag daripada berat :D

1)Tak payah bawa buku langsung, bawa sehelai kertas sahaja
=memang nak kena halau dari kelas,
2)Pinjam buku kawan
=memang la nak kena bagi pelempang.
3)Letak buku bawah meja
=memanglah nak kena curi. kena curi dengan ========= CIKGU SPBT
4)Bawa 2 atau 3 buah buku sahaja daripada jadual. Lepastu, ulang-ulanglah buku teks tuh, walaupun subjek lain
=tak baik menipu, dosa laa. Cikgu tak nampak, tapi Allah nampak,


cara terakhir yang biasa digunakan pelajar.

5) tak datang sekolah langsung ! sebab tuh la mereka yang tak datang ni, tak rasa bertapa beratnya jadual


Kesimpulannya, korang bawa sahajalah buku mengikut jadual yang ditetapkan. Tak payah susah -susah nak fikir cara mengelakkan bag daripada berat. Tak ada faedahnya. Lagi banyak buku, lagi bagus tau ! KEBERKATAN mesti ada. InsyaAllah.

dah pkul 6.28 petang sudah, need to go, kerja addmath dan math modern masih tersangkut lagi dihadapan ni, semata-mata nak update blog. waaa ! ahha. yang penting, tengah semangat nak buat addmath dulu.


esok sekolah !!

INLOVEWITHU
addmath
Dila...

TAK ADA TAJUK (^_^)

Bismillahhirahman ni rahim, dengan nama Allah yang maha pemurah, lagi maha penyayang.


Assalamualaikum, hey, ni blog pertama saya ke ? ouh. no. tidak sama sekali , malas nak megulas kesah yang lepas.abaikan = ='


Menaip blog dengan hati yang sedih, tak terkata, sambil menuggu si AIMAN RAMLY , mata masih terkebil kebil di hadapan laptop. Tapi, tak terniat lagi dihati untuk tidur. wahai Aiman , sila la cepat, penat menati abang tiriku ini.


Mood hari ini, rindu nak pergi sekolah. Hari Jumaat la favourite aku untuk pergi ke sekolah, tapi hari ni, hurmm. sebab ? hah ade la sebab sebabnya. HAHA


cerita pasal sekolah, haha. sekarang tengah hangat cerita pasal result MID YEAR EXAM. waaaaah. terbaik la semuanya kan ? HAHA. sebelum exam stress. mana taknya, baca buku macam tak nak bergunung kan ? haha, dah la mata nih straight baca buku + tidur lambat . Memangla otak tak segar nak jawab. esoknya, tengok kertas pun macam samar-samar jeh xD


dah dah. first blog tak boleh celoteh bebanyak haha.


k  laa, 


fullwithlove
DILA