Greatest and Coolious course-mate

Hah, makin lama makin lupa yang aku ada blog. Kesian kamu, macam sarang tikus rasanya. Dah berbulan lamaya tak update blog. Nak kata tak ada cerita, ada je yang nak diceritakan. Tapi, masa amat mencemburui diri untuk buat kerja lain. Maybe sebab life Uni yang teramat padat. Sampai nak kelip mata pun tak boleh. *k tipu je*

Anyway, Assalamualaikum and hye semuaaaaaaaaaa !*excited*
Ok, last post haritu about my best girlfriend in University right ? Tak sangka, without realizing im now 18 years old yeah. *this was so cool*

Ok, merepek. Back to our main topic, my greatest and coolious course-mate. Hah, ok la to be honest, before masuk Uni, im always imagine :

Hah, hows life ?
hah ?


Maigod. *k lebih jeh nih*

Im sure, masa mula-mula kelas mesti ada banyak perception towards each other. " eee sombong , gedik , kepoh and so on " right ?? hehehe.

So, memandangkan detik dan saat ni, bermulalah cuti sem 1 kami .. so, im really glad to post about my greatest coursemate.

Ok, here we goooooooooooooooooooooooooo..


Chop ! siapa rindu adel ? sila angkat kening sikit. hahah. k poyo.
hahh, sampai sekarang, i dont know why my course mate panggil adel. *k tutup cerita*



before that, gambar ni diambil dr sumbeer ... tett. ok abaikan. hehe

Yang penting dekat sini, nak ceerita siapa dulu ye ?

lets start with our CR - Amin for short. To be glad to say laa kan, he is so cool. and sangat sabar dgn perangai kiteorg yg memacam nih.. dgn hantar kerja lambatnye lagi. hehehee *peace*

hahh, beside that, amin ada bini hehe. i meant, pembantu la kott. that i call mama cikin. i wont tell which one. heheheh.
well, without cikin, kiteorg takkan dapat naik bus dr p.perdana ke p.alam. so. Thankieeeeeeeeeeee cikin !!

Oklaa, ni baru gambar pelajar Therapis class A.

and here we go.

Therapist in other class.

Ta
daaa
daaa
>
>
>
>
..
.
.
.
.

well, here you are.
jangan tanya kenapa lelaki ada 2 jeh. hahah.
tu pun rasa mcm dh ramai kott. drpd tak ada lelaki langsung. am i right ? k.
\



motif ? xtau laaa. nampak comel jeh korang semua.. lol. paling comel ? heheh. kbye.

ok la, first post nih, just briefly pasal kami as student therapist.
after this, akan lebih banyak cerita pasal aktiviti kami. wanna know ? follow the post.

so, here are some pictures to tell bout us.

here our OT-occupational Therapy boys.
sila cakap mereka semua comel. k k k k. *pengsan jap*

ok, this our last day . In our pediatric lab. yg awesome. last day kami kena practical. To be honest, practical sgt best. Baru la feel as therapist.

Ok laa, utk first post.. nothing special..
i will up todate another story based on our experienced.
well. OT student. you need to know that we are awesome classmate.
thats the truth.

muahx from now.